AcasăACTUALOlt: Şase permise de conducere reţinute şi zeci de amenzi aplicate de...

Olt: Şase permise de conducere reţinute şi zeci de amenzi aplicate de poliţişti

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Şase şoferi au rămas fără permisul de conducere, pe raza oraşului Piatra-Olt, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din localitate, la finalul săptămânii trecute.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, dintre care opt pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 16 pentru nerespectarea  normelor rutiere, și două pentru nerespectarea prevederilor OUG 97/ 2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

Valoare totală a sancțiunilor contravenționale este de 7.540 de lei.

Totodată, în urma neregulilor constatate în trafic, a fost retras un certificat de înmatriculare și au fost reținute şase permise de conducere pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, depășire pe linie continuă și alte abateri săvârșite de către conducătorii auto.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri