AcasăACTUALPâine, sare și tăiere de panglică, deși nu s-a inaugurat nimic

Pâine, sare și tăiere de panglică, deși nu s-a inaugurat nimic

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Autoritățile locale din comuna Livada, județul Arad, au făcut o ceremonie fastuoasă cu pâine, sare și tăiat de panglică, deși nu s-a inaugurat nimic. Evenimentul a fost organizat pentru a marca începerea lucrărilor la canalizare. De la eveniment nu a lipsit nici președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca.

Comuna Livada era înscrisă într-un plan al Consiliului Județean prin care lucrările de canalizare urmau să fie făcute cu fonduri europene, însă primarul Iosif Bimbo a decis să renunțe la participarea în acest proiect pentru a grăbi lucrurile, întrucât se estimează ca proiectul Consiliului Județean să fie implementat peste circa 4-5 ani, scrie specialarad.ro.

Pentru a face canalizarea pe cont propriu, Primăria Livada a împărțit proiectul în cinci tronsoane, iar tăierea panglicii a marcat începerea execuției a trei dintre acestea. Costurile pentru un tronson vor fi asigurate din fonduri guvernamentale obținute de Primăria Livada prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny (3 milioane euro) și cofinanțat de Consiliul Județean Arad, iar cheltuielile pentru celelalte două tronsoane ar urma să fie suportate din bugetul comunei Livada. Întregul proiect ar urma să se ridice la aproximativ 6,6 milioane de euro, iar banii provin prin Anghel Saligny, bugetul local și Consiliul Județean.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri