AcasăLIFEParcul de la fostul Ştrand Progresul din Slatina, inaugurat cu trei zile...

Parcul de la fostul Ştrand Progresul din Slatina, inaugurat cu trei zile de concerte, street food şi un concurs internaţional de skate. Vor cânta Andia, Jo, Spike sau Shift

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primăria Slatina pregăteşte trei zile de concerte şi evenimente pentru inaugurarea Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu” – fostul Ştrand Progresul. Andia, Jo, Spike sau Shift sunt capetele de afiş ale manifestărilor.

Baza sportivă „Dumitru Dobrescu” – fostul Ştrand Progresul va fi inaugurată cu mai multe manifestări în zilele de 31 mai, 1 iunie şi 2 iunie. În acel weekend, va funcţiona şi un street food şi va avea loc şi prima ediţie a Slatina Skate Open, un eveniment la care sunt aşteptaţi skateri din toată lumea.

„În Slatina există şi o comunicate de skateri, tineri care practică acest sport cu performanţe la nivel internaţional. Vom inaugura Baza sportivă „Dumitru Dobrescu” – în perioada 31 mai, 1 iunie şi 2 iunie. În ziua de 1 iunie, sâmbătă, vom organiza pentru prima dată un concurs internaţional de skating – Slatina Skate Open, ediţia I. În momentul de faţă, s-au epuizat toate locurile disponibile pentru acest concurs. Mai mult decât atât, sunt şapte participanţi din străinătate – SUA, Israel, Germania, Anglia, Ungaria. Competiţia va foarte apreciată în rândul tinerilor pentru că este la mare căutare, acest skate-parc este apreciat pentru că este la cote foarte înalte de dificultate. Vom face acest concurs în fiecare an şi va creşte în popularitate”, a declarat viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu, în cadrul emisiunii „Reporter 24”.

Primăria organizează şi un street food cu 15 food trucks dar şi trei seri de concerte.

„Inaugurarea va fi cu un „street food” integrat în cadrul acestei manifestări. Pe o perioadă de trei zile, vom avea 15 vendori, 15 food trucks cu diferite produse culinare. Vom avea şi o scenă cu artişti în fiecare seară, plus un minispectacol la acel amfiteatru. Vineri 31 mai avem invitaţi ca artişti pe Shift şi pe slătineanca noastră Ioana Anuţa – Jo. În ziua de sâmbătă vrem să rămânem în atmosfera celor care practică acest sport, skating, şi am invitat Trupa Basca şi pe Spike. Iar în ziua de duminică închidem cu Andia şi Cabron”, a adăugat Gigi Vîlceleanu.

Proiectul la fostul ştrand Progresul a demarat în anul 2022, după ce Municipalitatea slătineană a reuşit să preia în administrare terenul de la Ministerul Sportului şi Tineretului.

„Aici este meritul domnului primar Emil Moţ, care a reuşit să ia acel teren de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi să-l aducă în patrimoniul municipiului Slatina. Am reuşit să creăm acolo o bază sportivă, un parc integrat în această bază sportivă în care avem un skateparc pe o suprafaţă de 3.600 metri pătraţi, locuri de joacă – peste 1.000 de metri pătraţi, avem două terenuri de sport – unul multifuncţional de fotbal şi handbal, un teren de baschet, avem zonă de citit, o zonă pentru şah, avem un miniamfiteatru pentru copii de aproximativ 100 de locuri, un spaţiu comercial, plus aproximativ 7.600 de metri pătraţi de spaţiu verde. Este ceva extraordinar pentru oraşul nostru, în primul rând că am reuşit să luăm acel teren de la Minister şi să îl redăm oamenilor, să îl redăm slătinenilor, care pot veni acolo şi să se bucure de linişte şi de ceva frumos”, a conchis Gigi Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri