AcasăACTUALPericol de drone în judeţul Tulcea. Autorităţile au transmis mesaje RO-Alert

Pericol de drone în judeţul Tulcea. Autorităţile au transmis mesaje RO-Alert

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis, duminică noapte, un mesaj RO-Alert în județul Tulcea și municipiul Galați. Populația a fost informată despre ”posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”.

”În urmă cu scurt timp Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj Ro-alert prin care populația din zona de nord a județului Tulcea este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Mesajul este unul de informare și prevede recomandări de protecție pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia În cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite. Mesajul ro alert a fost transmis pentru zona de nord a județului Tulcea și zona de frontieră din municipiul Galați respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiulești”, se arată în mesajul transmis de autorități.

În tot acest timp, mai mulți localnici au filmat și au publicat pe rețelele de socializare un atac drone, respectiv bombardamente care aveau loc pe malul ucrainean.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri