AcasăACTUALPeste nouă milioane lei, investiţie cu fonduri europene la un spital din...

Peste nouă milioane lei, investiţie cu fonduri europene la un spital din Olt

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Cererea de finanțare la proiectul „Îmbunătățirea infrastructurii de fluide medicale la Spitalul orășenesc Corabia” a fost admisă după verificare administrativă și de eligibilitate, transmite primăria din localitatea olteană.

Proiectul va fi finanţat integral prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, Axa Prioritara 9 – Protejarea sanatatii populatiei in contextul pandemiei cauzate de COVID 19-Cod apel:POIM 935/9/1/ Cresterea sigurantei pacientilor in structuri spitalicesti publice care utilizeaza fluide medicale și are o valoare totală de 9.898.319,85 lei, inclusiv TVA.

Conform proiectului, pentru alimentarea spitalului cu fluide medicale, se propune o instalație de producere și distribuție fluide medicale, oxigen, aer comprimat și vacuum, compusă din:

– stație de producere oxigen medical;

– stație de producere aer comprimat medical:

– stație de producere vacuum medical;

– trasee noi de distribuție din țeavă de cupru DHP;

– 8 tablouri de alarmare;

– 127 posturi finale de distribuție, dotate cu oxigenatoare și aspiratoare pe vacuum, pentru secțiile de spitalizare, CPU,ATI și Bloc Operator;

– 6 sisteme de monitorizare senzoriconcentrație oxigen în spital.

„Investițiile în infrastructura sanitară vor asigura îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate, și la creșterea eficienței îngrijirii  spitalicești”, transmit reprezentanţii Primăriei Corabia.

CITEŞTE ŞI: Vine valul de CANICULĂ. Cum să ne protejăm de temperaturile ridicate

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri