AcasăADMINISTRAŢIEPiatra-Olt atrage investiţii prin Programul "Anghel Saligny"

Piatra-Olt atrage investiţii prin Programul „Anghel Saligny”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Două proiecte în valoare de peste 20,5 milioane lei, au fost aprobate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru oraşul Piatra-Olt.

Potrivit primarului Nicuşor Rada, cele două proiecte vizează înfiinţarea canalizării în cartierul Bistriţa Nouă şi modernizarea şi reabilitarea mai multor străzi şi drumuri din localitate.

„Continuăm seria de investiții pentru dezvoltarea infrastructurii din Piatra-Olt. Două proiecte, în valoare de peste 20,5 milioane lei, au fost aprobate prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Primul proiect prevede „Înființare canalizare și stație de epurare în Bistrița Nouă”.Cel de-al doilea proiect, „Modernizare și reabilitare străzi și drumuri de interes local”, ne permite finalizarea asfaltarii tuturor străzilor din localitate. Străzile Nica Rădulescu, Vasluiului, Fleștenoaga, maior Monete Florea, Aleea Nucului, Aleea Văilor, Aleea Armoniei 1, Crinului, Caragea, Sârbeni, Aleea Duzilor, Izvorul Rece 2, ing. Ionel Marian, Unirii 2, Jugaliei – vor intra în reabilitare, prin acest obiectiv important de investiții”, a transmis edilul.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Primăria Slatina a reluat instalarea containerelor de gunoi îngropate. Încă 37 sunt montate în prezent

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri