AcasăACTUALPlan Roşu activat după un carambol între un microbuz şi două autoturisme....

Plan Roşu activat după un carambol între un microbuz şi două autoturisme. 6 persoane au fost rănite

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Autorităţile din Buzău au activat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. 6 persoane au fost rănite.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Buzău-Bucureşti, la ieşire din municipiul Buzău, judeţul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Potrivit primelor informaţii, şase persoane au suferit leziuni, ce primesc îngrijiri medicale”, a transmis Centrul INFOTRAFIC.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Prefectura Buzău a anunţat că a fost activat Planul Roşu de Interventie.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri