AcasăPOLITICĂPleşoianu, atac la Dăncilă: Merge cu viteză maximă către râpă

Pleşoianu, atac la Dăncilă: Merge cu viteză maximă către râpă

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Deputatul Liviu Pleşoianu, intrat în cursa pentru desemnarea prezidenţiabilului PSD, o critică pe Viorica Dăncilă, spunând că aceasta „merge către râpă” şi îi cere să îşi amintească de acţiunile Laurei Codruţa Kovesi, atunci când spune că va discuta despre posibila sa susţinere.

„Cine vrea să ajungă pe vârful muntelui ar trebui să urmărească indicatoarele, nu să meargă orbeşte după cei din faţă. Cei din faţă s-ar putea îndrepta spre prăpastie… Urmaţi omul doar dacă omul urmează indicatorul! Câtă vreme doamna Dăncilă a ţinut drumul corect, nu numai că nu am criticat-o, dar am şi apărat-o PUBLIC. Acum, dacă văd că merge cu viteză maximă către râpă, să nu se aştepte nimeni să merg după dânsa!”, scrie Liviu Pleşoianu, pe Facebook.

Deputatu PSD o critică pe Viorica Dăncilă pentru declaraţia legată de o posibilă susţinere a Laurei Codruşa Kovesi în funcţia de procuror şef european.

„Cum să spună că face CEX să se stabilească susţinerea lui Kovesi!? Doamna Dăncilă, chiar aţi uitat cum vorbeam noi doi, la terasă, la Bruxelles? Aţi uitat când am întrebat-o pe Kovesi ce dracului căuta, ca Procuror General, în Sufrageria lui Oprea, alături de şefii SRI Maior şi Coldea, în seara turului II al alegerilor prezidenţiale din 2009!? Aţi uitat când v-aţi ocupat să stau faţă în faţă cu Divinitatea Sa, cu întâia SUFRAGERISTĂ a neamului!? Aţi uitat când mă rugaţi să-i spun domnului Dragnea că v-aţi ocupat? …Doamna Dăncilă#2, cine sunteţi şi ce aţi făcut cu doamna Dăncilă#1, cu omul pe care îl apăram!??

P.S. Urmaţi omul doar dacă omul urmează indicatoarele! Altminteri, veţi urma drumul marelui HĂU!”, mai spune Pleşoianu.

mediafax.ro

 

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri