AcasăPOLITICĂPNL Olt a creat un site de ştiri FALS prin furtul elementelor...

PNL Olt a creat un site de ştiri FALS prin furtul elementelor de identitate ale publicaţiei Gazeta Nouă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Liberalii din Valea Mare au făcut o mârşăvie şi au distribuit pe mai multe grupuri de Facebook o presupusă captură de ecran cu un articol fals din ceea ce pare a fi publicaţia Gazeta Nouă. Totul este un FALS ordinar şi editorul ziarului a făcut deja o plângere la organele abilitate.

Pe grupul de Facebook „Valea Mare”, controlat de liberalii din localitate, utilizatorul Bogdan Lazăr a distribuit o captură de ecran cu un articol fals referitor la o anchetă a poliţiei privind „fenomenul vizelor de flotant”. Imaginea concepţia grafică, marca, identitatea vizuală şi numele Gazeta Nouă, însă este un FALS.

Potrivit unor surse locale, „Bogdan Lazăr” este un cont fals administrat chiar de candidatul PNL la Primăria Valea Mare, Dan Gheorghe.

Gestul aminteşte de anul 2012, când tot o echipă a PNL, de acea dată de la Caracal, a încercat să facă o manevră similară distribuind un ziar tipărit intitulat „Gazeta cea Nouă”, care publica doar informaţii false.

Gazeta Nouă anunţă ca depus plângere la Poliţie şi condamnă manevrele disperate care au dus la furt intelectual. Disperarea vine de la faptul că Gabriel Dragnea, candidatul PSD în localitatea olteană, conduce detașat, cu 68,8%, într-un recent sondaj de opinie. Candidatul PNL are doar 14,8%.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri