AcasăACTUALPoliţist anchetat disciplinar după ce a fost prins făcând vin în curtea...

Poliţist anchetat disciplinar după ce a fost prins făcând vin în curtea instituţiei

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Culmea gospodăriei într-o localitate din judeţul Botoşani. Un agent de poliţie este cercetat disciplinar după ce a fost prins de şeful IPJ că făcea vin în curtea Poliţiei. Bărbatul se apără şi spune că de fapt superiorii că îl supun unor controale pentru probleme exagerate.

Ancheta a început după ce, pe 28 octombrie, comisarul şef Gheorghe Tudor Costân, noul şef al IPJ Botoşani, a decis să meargă prin judeţ pentru a verifica posturile de poliţie. Într-o zi de sâmbătă a ajuns şi la Ştefăneşti. În curtea fostului sediu al Poliției Orașului Ștefănești acesta a găsit un adevărat proces de vinificaţie. Mai multe recipiente, pline de struguri şi alte unelte necesare fabricării vinului umpleau o parte din curtea sediului de poliţie.

Acestea aparţineau agentului Ciprian Vaipan, angajat al poliţiei din localitate de aproape două decenii. Ulterior a apărut şi agentul, care a spus că are o casă închiriată în vecinătate şi curţile sunt apropiate. Ulterior şeful IPJ a cerut o anchetă.

Agentul spune, însă, că respectivul sediu este de mai mulţi ani dezafectat. Mai mult, acesta sugerează că ancheta disciplinară la care este supus acum este una ţintită. Asta deoarece şeful IPJ mai fusese în vizită o dată şi nu i s-a părut nimic în neregulă.

„Polițistul să fie și prost și calic să nu facă nimic, doar să aștepte data de 14 să ia salariul?! De la a face niște vin și până la a apărea în tabloide că rachiu și nu știu mai ce este o mare diferență. La posturile de poliție, în țară, șefii de posturi cresc păsări, găini, porci, fac țuică, vin, care e problema?”, a comentat acesta.

Poliţistul are şi alte probleme

Potrivit vecinilor agentului, acesta nu ar fi la prima „producţie” de acest fel, uneori făcând şi ţuică în aceeași zonă. Mai mult, acesta ar fi ţinut şi găini în curtea poliţiei în trecut, dar a renunţat la acest hobby.

Oamenii din zonă mai spun că poliţistul s-ar fi mutat din locuinţa de serviciu din primăvară. Asta după ce în septembrie 2021 şi-ar fi achiziţinat o locuinţă proprie. Ar fi omis, însă, să raporteze asta şi şefilor, folosind în continuare şi locuinţa de serviciu, ceea ce ar putea fi considerat un abuz. Acesta este totuşi convins că actuala anchetă la care este supus este o acţiune îndreptată strict împotriva sa, potrivit monitorulbt.ro.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri