AcasăACTUALPortul Bechet, în pericol de inundații. Se lucrează la ziduri de protecție...

Portul Bechet, în pericol de inundații. Se lucrează la ziduri de protecție din saci cu nisip

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Portul Bechet din județul Dolj se află în pericolul de a fi inundat, reprezentanții Administrației  Bazinale Jiu formând dig de protecție pentru clădirile ce se află în acest perimetru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ABA Jiu, Camelia Bărbuțu, se intervine și pe dig, cu 300 de saci cu nisip pentru a preveni infiltrațiile ce pot apărea în urma creșterii debitului apei.

„Echipa de Intervenție Rapidă ABA Jiu-SGA Dolj a intervenit, astăzi, în portul de la Bechet, efectuând un dig din 200 saci cu nisip și 20 kilograme folie pentru a proteja clădirile de aici. Totodată, Formatia Nedeia a SGA Dolj intervine, la această oră, punând peste 300 de saci și folie pe dig la Bechet pentru a acoperi grifoanele . Practic, se intervine pentru prevenirea eventualelor infiltrații apărute în urma creșterii debitului Dunării”, a menționat purtătorul de cuvânt al ABA Jiu.

Toate localitățile riverane Dunării, din județul Dolj, se află în acest pericol, fiind emis Cod Portocaliu de inundații valabil până în data de 13 iunie.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri