AcasăACTUALPovestea româncei ce produce în fabrica ei o înghețată mai ieftină decât...

Povestea româncei ce produce în fabrica ei o înghețată mai ieftină decât cea de import dar este refuzată de marile supermarketuri

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prin intermediul ziarului Les Echos din Franța, HotNews a întrebat conducerea din Paris a grupului Carrefour cum comentează eliminarea producătorului Cream Land din magazinele sale din România.

Carrefour a răspuns că fabrica din Teleorman are cantități prea mici de livrat: „Este vorba de o persoană care a dezvoltat o mică afacere de producție de înghețată în România (…) prezentă pe rafturile noastre din 2020 până în 2022 și care a fost scoasă de pe rafturi în 2022, având în vedere cerințe logistice excesive în ceea ce privește comenzile minime”. Carrefour e doar unul dintre cei șapte mari retaileri care au eliminat sau n-au primit deloc înghețata din Teleorman. HotNews a contactat și alte mari rețele comerciale din România, precum și asociația acestora.

Femeia din fața fabricii spune, de la început, că nu se pricepe la PR. Și că nu-i pasă dacă vor exista consecințe.

În comuna Nanov, la ieșirea din Alexandria, în unul dintre cele mai vitregite economic județe românești, Teleorman, Irina Filip a construit o afacere.

„Noi am ridicat, cu eforturi greu de imaginat, o fabrică modernă de înghețată, în Teleorman, un județ despre care știți ce spune toată lumea. Am dorit și am reușit să produc în această fabrică, un desert industrial de cea mai înaltă calitate. E fabricat exclusiv din ingrediente naturale, cu lapte proaspăt și fără niciun aditiv. Iar consumatorii chiar îl apreciază”, spune Irina Filip.

Continuarea în HotNews.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri