AcasăPOLITICĂPrefectul de Olt, dat în judecată de primarul Slatinei care îl acuză...

Prefectul de Olt, dat în judecată de primarul Slatinei care îl acuză de hărţuirea sa şi a familiei sale (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Primarul Slatinei Emil Moţ a anunţat că îl va acţiona în instanţă pe prefectul Mario De Mezzo, acuzându-l pe acesta că îl hărţuieşte pe el şi pe membrii familiei acestuia, printre care cei trei copii.

Primarul a declarat luni, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, că prefectul vine periodic la casa socrului său din comuna Slătioara, de multe ori încălcând proprietatea privată, şi se filmează pentru canalul său de Tiktok.

Emil Moţ spune că a răbdat destul şi că a decis să-l dea pe acesta pe mâinile autorităţilor competente.

„Eu şi familia mea îl vom da în judecată pe acest prefect al judeţului Olt. Domnul prefect Mario De Mezzo a venit ca un hoţ, ca un infractor, la casa socrului meu din Slătioara, unde s-a filmat pentru Tiktok. (…) Pentru mine, familia este o valoare fundamentală, iar după ce m-a hăituit pe Facebook a început să-mi hărţuiască familia. Deja este prea mult. (…) Erau şi copiii acolo”, a declarat Emil Moţ.

Primarul a prezentat în cadrul emisiunii şi materialele pe care le va ataşa plângerii penale, printre care o înregistrare cu unul dintre copiii săi care l-a sunat îngrozit că cineva dă târcoale gospodăriei.

Context

Încă din momentul numirii în funcţia de Prefect, Mario De Mezzo, şi-a făcut campanie pe social media, pe Tiktok în special, aşteptând să fie desemnat drept candidat al PNL la Primăria Slatina. De multe ori, postările sale au constat în atacuri la persoană şi denigrări la adresa primarului în funcţie, Emil Moţ.

Prefectul de Olt a ajuns în atenţia publică şi după ce a acuzat că laptopul său a fost accesat, iar mai multe imagini, inclusiv unele de conținut intim, au ajuns în spațiul public. Aceste imagini, care au început să apară pe 5 octombrie 2023, includ și fotografii cu vicepreședintele PNL, Gigel Sorinel Știrbu, susținător al lui De Mezzo și implicat în numirea acestuia în funcția de prefect.

Fotografiile îl arată pe Știrbu într-o vacanță în Mexic, îmbrăcat lejer și fumând, iar în articole se sugerează că acestea provin de pe dispozitivul electronic al prefectului. Cu toate acestea, Mario De Mezzo a declarat într-o intervenție televizată că nu a avut niciodată acele fotografii cu colegul său de partid.

În setul respectiv există şi imagini video cu o femeie, alături de vocea prefectului, vorbind vulgar.

Imaginile au o vechime de peste zece ani și, potrivit declaraţiei lui De Mezzo pentru Adevărul, puteau fi preluate doar de pe laptopul său, fie direct, fie prin accesare de la distanță în momentele în care acesta era conectat la Internet.

Prefectul a mai declarat că nu știe când au fost copiate imaginile, dar a sesizat organele de anchetă pentru a descoperi circumstanțele incidentului.

La începutul anului, ziaristul George Radu, proprietarul publicaţiei „Ţinta”, a fost chemat la poliţie în dosarul filmuleţelor erotice cu prefectul Mario De Mezzo.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri