AcasăPOLITICĂPrefectul de Olt, nevoit să plece cu coada între picioare după ce...

Prefectul de Olt, nevoit să plece cu coada între picioare după ce n-a fost primit de slătineni pentru a le face promisiuni electorale

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un nou moment penibil pentru prefectul de Olt, care zilele trecute nu a fost primit de slătinenii de pe strada Profesor Mircea Botez din Slatina, în ciuda faptului că atât el cât şi adepţii săi au insistat pe la porţi. În urmă cu două săptămâni, liberalul a fost alungat din tribune de spectatorii unui meci de handbal desfăşurat la sala LPS, acuzând-ul că vrea să politizeze evenimentul.

Reporter 24 a intrat în posesia unei înregistrări video unde se vede disperarea candidatului PNL, prefectul de Olt, care nu este primit de slătinenii de pe strada Profesor Mircea Botez din Slatina.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Liberalul, îmbrăcat cu celebra vestă galbenă de campanie, şi adepţii săi au încercat să strige la poarta unui cetăţean, s-au urcat pe ceva mai înalt ca să vadă dacă în curte e cineva, însă nu au fost primiţi. S-au văzut nevoiţi să plece din zonă cu coada între picioare după ce s-au lovit de refuzul oamenilor de a asculta promisiunile lor electorale.

Momentul aminteşte de o nouă experiență penibilă pentru prefectul de Olt petrecută în urmă cu două săptămâni, la meciul de handbal din Cupa României dintre Slatina și Mioveni, desfășurat la sala LPS din Slatina.

Disperat să-și crească notorietatea politică, el a fost gonit și huiduit de galeria echipei slătinene, din sânul căreia își dorea să urmărească partida de handbal, îmbrăcat în celebra vestă galbenă de campanie.

”Nu te vrem aici! N-ai ce caută„, i-au strigat oamenii.

Disperat, prefectul a coborât imediat și s-a așezat în cu totul altă parte, la loc ferit de furia suporterilor.

Vizibil iritat și umilit, el a fost mai atent la ecranul telefonului decât la desfășurarea partidei.

Context

Prefectul de Olt îşi foloseşte funcţia pentru a-şi face campanie electorală, chiar şi în contextul unor tragedii care se petrec pe raza judeţului. Ultimul exemplu este cel de acum câteva săptămâni, când deşi nu avea nicio atribuţie în acest sens, a ţinut să-şi facă apariţia în zona Clubului Nautic Slatina, unde un tânăr şi-a pus capăt zilelor în râul Olt.

Tot atunci, a mers la locul unui accident feroviar şi, ulterior, s-a postat pe Facebook.

N-a făcut însă acelaşi lucru, în luna ianuarie, atunci când, într-un accident rutier mortal, a fost implicat un autocamion deţinut de o firmă controlată de prim-vicepreşedintele PNL Olt, Marian Vasile. Maşina de tonaj a agăţat limitatorul de înălţime de pe DN 6, care a căzut pe autoturismul ce circula în spate, iar o femeie şi-a pierdut viaţa. Prefectul este un apropiat al lui Vasile, iar în 2020 a fost șeful său de campanie.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri