AcasăPOLITICĂPrefectul, ironizat de slătinenii din cartierul Satu Nou care au ieșit la...

Prefectul, ironizat de slătinenii din cartierul Satu Nou care au ieșit la poartă cu gălețile să le dea apa gratuită (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prefectul de Olt și adepții săi au fost ironizați, sâmbătă, de locuitorii din cartierul Satu Nou. Oamenii l-au așteptat pe președintele PNL Slatina cu gălețile la poartă, cerându-i cei 5 metri cubi de apă gratuită pe care i-am promis.

Oamenii din Satu Nou n-au acceptat că prefectul își face campanie electorală pe strada lor și au răspuns cu o ironie. Mai mulți dintre ei au ieșit cu gălețile și i-au cerut să-și respecte promisiunea și să le dea cei cinci metri cubi de apă gratuiți.

Președintele PNL Slatina n-a gustat ironia și s-a contrat cu oamenii, iar ulterior a chemat poliția.

Recent, manipularea pusă la cale de prefectul de Olt privind iniţierea unui referendum pentru acordarea de apă gratis cetăţenilor, a fost demontat pas cu pas.

În primul rând, cei de la PNL au iniţiat de fapt o petiţie în vederea organizării unui referendum, iar preţul apei nu poate fi modificat sau ajustat atât timp cât Compania de Apă are în desfăşurare investiţii cu fonduri europene.

Totodată, lista de semnături întocmită de prefect şi de adepţii săi este doar un pretext pentru crearea unei baze de date cu numerele de telefon ale lătinenilor.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri