AcasăACTUALPrezenţa la vot pentru europarlamentare mai mare decât cea pentru locale. Câţi...

Prezenţa la vot pentru europarlamentare mai mare decât cea pentru locale. Câţi români au votat

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Românii au pornit cu dreptul la primele alegeri comasate în care ies să voteze atât aleșii locali, cât și pentru reprezentanții în Parlamentul European. Astfel, prezenţa la vot până la această oră este mai mare decât la alegerile precedente.

La ora 11, prezența la urne pentru alegerile europarlamentare este mai mare decât la locale. 13.24% dintre români au votat până acum pentru candidații la Parlamentul European, în timp ce 12.93% au votat pentru locale.

În 2019, prezența la urne la nivel național, pentru alegerile europarlamentare, a fost de 49,02%. În 2020, 46,02% dintre români au ieșit la vot la alegerile locale, în timp ce prezența în Capitală a fost de 36,92%.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri