AcasăACTUALPrimar amendat de prefectură. Nu a respectat drepturile persoanelor cu handicap

Primar amendat de prefectură. Nu a respectat drepturile persoanelor cu handicap

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul comunei Albeni, din județul Gorj, Ionuț Stan, a fost amendat de Prefectura Gorj, în urma controlului care s-a desfășurat la primăria pe care o conduce. Ciprian Florescu, prefectul județului Gorj, a semnat procesul verbal întocmit de Corpul de Control, în urma căruia primarul a fost sancționat cu 5000 de lei din cauza nerespectării drepturilor persoanelor cu handicap.

Corpul de Control al Prefectului a efectuat o verificare la Primăria Albeni în urma căruia au fost depistate o serie de nereguli. Astfel, una dintre neregulile depistate a reprezentat eliberarea în mod ilegal a certificatelor fiscale unor persoane care aveau datorii la bugetul local, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești. De asemenea, primarul Ionuț Stan a fost implicat în numeroase scandaluri, pe numele său existând mai multe plângeri penale.

radiotargujiu.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri