AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria a semnat contractul pentru reabilitarea străzii Oituz din Slatina

Primăria a semnat contractul pentru reabilitarea străzii Oituz din Slatina

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primăria Slatina a semnat contractul de execuţie pentru reabilitarea străzii Oituz, iar după ce Compania de Apă Olt va finaliza lucrările de înlocuire a unei conducte de aducţiune, vor demara lucrările la carosabil.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, în cadrul cele mai recente ediţii a emisiunii „Reporter 24”.

„În momentul de faţă, strada este închisă pe un sens de circulaţie. Compania de Apă, prin investiţiile sale lucrează deja la schimbarea conductelor. Durează în jur de două luni, iar Primăria Slatina, prin DASIP, a semnat contractul pentru reabilitarea străzii. În momentul în care Compania de Apă îşi finalizează investiţia în zona respectivă, noi deja vom aveam autorizaţia de construire şi avizele necesare. Contractul este semnat, iar noi vom veni cu reabilitarea carosabilului”, a explicat vice-edilul.

Primăria Slatina are în implementare un proiect multianual de investiţii pentru reabilitarea tronsonului de străzi Constantin Brâncoveanu-Oituz-Piteşti. Toată investiția depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.

Dacă lucrările pe Constantin Brâncoveanu şi Piteşti sunt aproape gata, la Oituz s-a aşteptat finalizarea investiţiilor derulate de Compania de Apă.

Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri