AcasăACTUALPrimăria Slatina a oferit 200 de mingi de fotbal şi de handbal,...

Primăria Slatina a oferit 200 de mingi de fotbal şi de handbal, la startul Olimpiadei Şcolare Sportive

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ediţia a treia a Olimpiadei Şcolare Sportive începe, săptămân viitoare, elevii din clasele I-VIII de la toate şcolile din Slatina fiind implicaţi. Înainte de debut, primăria a oferit mingi de fotbal şi de handbal tuturor unităţilr şcolare.

Manifestarea organizată de Primăria şi Consiliul Local Slatina, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, constă în desfăşurarea de meciuri interne de fotbal-băieţi şi handbal-fete pentru elevii din clasele I-VIII, în cadrul celor 12 unităţi şcolare care vor lua luat parte la această competiţie.

„Este cea de a treia ediţie a Olimpiadei Şcolare Sportive care se adresează copiilor din clasele I-VIII atât fetelor, cât şi băieţilor. Este vorba despre handbal feminin şi fotbal masculin. Din partea primăriei, am oferit 100 de mingi de fotbal şi 100 de mingi de handbal către şcolile din Slatina, pentru a sprijini sportul. Sportul înseamnă sănătate şi îmi doresc pentru copiii noştri să facă mişcare şi sport cât mai mult şi să fie sănătoşi. Competiţia se desfăşoară în incinta şcolilor, în perioada 3 – 14 iunie”, a declarat viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri