AcasăACTUALPrimarul din Balş a anunţat începerea lucrărilor la Centrul de Primiri Urgenţe...

Primarul din Balş a anunţat începerea lucrărilor la Centrul de Primiri Urgenţe din oraş

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Au început lucrările pentru construirea unui nou Centru de Primiri Urgenţe (CPU) la Spitalul Orăşenesc Balş, potrivit primarului Cătălin Rotea.

Edilul a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că este vorba despre o investiţie de aproximativ 4,5 milioane de lei, finanţată de Ministerul Sănătăţii.

„Luni am început lucrările la Centrul de Primiri Urgenţe, una dintre primele mele promisiuni pentru oraşul Balş. Luni au început acest lucrări. Avem finanţare pentru, 4,5 milioane lei oferite de Ministerul Sănătăţii. Vorbim de partea de construcţie, urmează după aceea partea de echipamente. Să nu uităm că am moştenit o cameră de gardă de la care medicii trimiteau către Spitalul Slatina. Vom avea acest centru, într-un an sau doi, cu tomograf, cu aparat de radiologie, adică exact ce am promis”, a declarat Cătălin Rotea.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri