AcasăACTUALPrimarul din Voluntari candidează la prezidențiale ca independent

Primarul din Voluntari candidează la prezidențiale ca independent

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Primarul orașului Voluntari Florentin Pandele candidează la prezidențiale. El a anunțat acest lucru joi seară, la RTV.

Soţul Gabrielei Firea a făcut anunţul la emisunea „Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu. Florentin Pandele a declarat că va candida, ca independent, deoarece că vrea să trăiască într-o țară liberă și fără teroare. El se consideră pro-european și pro-NATO.

„Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România”, a spus Florentin Pandele la România TV.

Acesta a mai dezvăluit că Marian Ceauşescu, protestatarul care a intrat în conflict verbal cu Gabriela Firea după şedinţa PSD de marţi, a pătruns pe proprietatea sa și i-a speriat copiii.

„În urmă cu câteva luni de zile, acest personaj a venit acasă la noi. Mi-a speriat copiii, soacra mea era acasă. A vrut să facă baie. A intrat pe proprietate, cred că dacă s-ar fi întâmplat asta în SUA, proprietarul ar fi luat o decizie decisivă. Noi nu eram acasă, erau copiii şi cu soacra mea. A început să dea dintr-o talangă, a început să ţipe, a spus că trebuie să-i deschidă doamna Firea ca să facă baie. Spunea că nu are apă caldă în Bucureşti. A făcut postarea, nu s-a întâmplat absolut nimic!”, a declarat Pandele la România TV. „Am vorbit cu Gabi şi i-am spus că voi candida la alegerile prezidenţiale. M-a întrebat dacă sunt sigur că asta vreau şi i-a spus că da. Vreau să candidez”, a adăugat Florentin Pandele.

libertatea.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri