AcasăADMINISTRAŢIEPrimarul Emil Moţ a verificat stadiul lucrărilor la cel mai nou parc...

Primarul Emil Moţ a verificat stadiul lucrărilor la cel mai nou parc din Slatina, construit la fostul Ştrand Progresul (FOTO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Se apropie cu paşi repezi inaugurarea celui mai nou parc din Slatina, construit de municipalitatea pe amplasamentul fostului ştrand din cartierul Progresul.

Primarul Emil Moţ a verificat, joi, care este stadiul lucrărilor.

„Astăzi, am făcut o vizită la baza sportivă și de agrement Dumitru Dobrescu, proiectul meu de suflet, pentru a verifica cum avansează lucrările. Fiecare pas înainte ne apropie de visul nostru de a oferi slătinenilor un loc minunat pentru relaxare și recreere. Vă mulțumesc tuturor celor implicați pentru eforturile depuse și pentru că împărtășiți această viziune cu mine. Cu fiecare detaliu adăugat, baza sportivă și de agrement Dumitru Dobrescu devine tot mai frumoasă și mai accesibilă pentru toți locuitorii orașului nostru”, a transmis Emil Moţ.

Cel mai noul parc din Slatina, construit de municipalitate pe amplasamentul fostului ştrand din cartierul Progresul, prinde contur.

Municipalitatea îl inaugurează la începutul lunii iunie, cu un concurs de skate de anvergură internaţională. Primarul Emil Moţ a declarat că zona de skateparc a fost concepută cu ajutor practicanţilor acestui sport, din Slatina.

Proiectul la fostul ştrand Progresul a demarat în anul 2022, după ce Municipalitatea slătineană a reuşit să preia în administrare terenul de la Ministerul Sportului şi Tineretului.

Date tehnice
În incinta noului spaţiu de petrecere a timpului liber vor fi amenajate următoarele:

skateparc, în suprafaţă de 3.602 metri pătraţi

parcare

zonă tip amfiteatru în aer liber

spaţii de joaccă pentru copii, în suprafaţă de 1.067 metri pătraţi

spaţiu pentru joc de şah

fântână arteziană, în suprafaţă de 82 metri pătraţi

alei

spaţiu pentru citit în aer liber

spaţiu pentru fitnes,

grupuri sanitare

chioşc tip ciupercă,

spaţiu verde pe 7.442 metri pătraţi

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri