AcasăADMINISTRAŢIEProgramul „Anghel Saligny” | Care este suma alocată judeţului Olt

Programul „Anghel Saligny” | Care este suma alocată judeţului Olt

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Judeţului Olt ar urma să-i fie alocaţi peste 1,7 miliarde lei, pentru finanţarea proiectelor prin Programul „Anghel Saligny”.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat joi că aceasta ar fi a doua cea mai consistentă alocare din ţară, pe acest program, însă sumele ar putea suferi unele modificări.

„Pe Anghel Saligny, în momentul de faţă, suma alocată pe judeţe nu este stabilită. Se tot fac modificări în ceea ce priveşte indicatorii după care se calculează această sumă. Ultima intervenţie, ultima variantă, dar care nu este oficială, era că suma alocată judeţului Olt era de 1 miliard şi 720 de milioane lei. Ar fi cam a doua sumă pe ţară, dar din păcate nu este o certitudine şi înţeleg că sunt discuţii în cadrul coaliţiei de modificare a indicatorilor, astfel încât aceste sume să se modifice pentru că nu toată lumea este mulţumită”, a declarat Marius Oprescu.

CITEŞTE ŞI: Reabilitarea termică a Blocului Materno-Infantil al Spitalului Slatina, finanţată prin PNRR. CJ Olt a aprobat proiectul

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri