AcasăADMINISTRAŢIEProiect. O nouă parcare în Slatina

Proiect. O nouă parcare în Slatina

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O parcare pe mai bine de 3.000 de metri pătraţi va fi construită de Primăria Slatina, în cartierul Progresul, în apropierea Creşei Nr. 4 de pe strada Zmeurei.

Potrivit unui proiect de hotărâre care a fost aprobat, vineri, într-o şedinţă de îndată a Consiliului Local Slatina, terenul în suprafaţă de 3.155 metri pătraţi va fi trasferat către municipalitate de la Consiliul Judeţean Olt.

Municipalitatea are termen doi ani să amenajeze în zonă o parcare pe locul unde în prezent se află o fostă spălătorie, un bazin de înot nefuncţional şi o anexă.

Terenul pe care va fi amenajată parcarea este în curtea fostului Centru de Plasament Speranţa. Două etaje ale acestei clădiri au fost preluate de Primăria Slatina de la Consiliul Judeţean Olt, aici fiind amenajată Creşa nr. 4, dată în folosinţă în anul 2014. În noua creşă sunt cinci clase, cu dormitoare, sală de mese şi toate dotările necesare pentru cei mici. 45 de copii vin zilnic la această creşă.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri