AcasăADMINISTRAŢIEProiectul microbuzelor electrice pentru elevii din Olt, în linie dreaptă. CJ a...

Proiectul microbuzelor electrice pentru elevii din Olt, în linie dreaptă. CJ a semnat contractul de finanţare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Vicepreședintele CJ Olt Ionuţ Ivan a participat marţi, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare oficială a contractelor de finanțare a proiectelor depuse în cadrul apelurilor de proiecte „Microbuze electrice pentru elevi”, cu finanțare prin PNRR.

Potrivit unui comunicat, de astăzi înainte, după acest eveniment, se dă start implementării proiectului prin care Consiliul Județean Olt a atras peste 35 de milioane de lei, pentru achiziția a 20 de microbuze școlare electrice.

„Microbuzele electrice reprezintă o opțiune ecologică esențială pentru transportul școlar, contribuind la reducerea emisiilor de carbon și asigurând siguranța elevilor, oferind totodată un exemplu pozitiv pentru generațiile viitoare în ceea ce privește utilizarea responsabilă a resurselor și protejarea mediului înconjurător”, se arată în comunicat.

Sursa citată mai precizează că urmează organizarea licitaţiei pentru achiziţia vehiculelor nepoluante.

„În perioada următoare, instituția noastră va organiza licitația pentru achiziția acestor mijloace de transport prietenoase cu mediul, moderne și sigure, astfel încât școlile și elevii să beneficieze cât mai repede de ele”, mai arată reprezentanţii CJ Olt.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri