AcasăECONOMIEProprietarul Promenada Mall Craiova, verificat de ANAF

Proprietarul Promenada Mall Craiova, verificat de ANAF

spot_img
spot_img
- Advertisement -

NEPI Rockcastle, compania care deține 25 de centre comerciale în România, printre care şi Promenada Craiova, a anunțat investitorii că este verificată de ANAF și se pregătește să fie obligată la plata unor impuneri fiscale totale de 9,8 milioane de euro, scrie ziarul Profit citat de oradesibiu.ro.

Controalele au vizat mai multe entități ale grupului din România. Trei entități au primit deja obligații fiscale suplimentare de 2,5 milioane de euro. Controalele pentru alte filiale sunt încă în curs de desfășurare.

NEPI Rockcastle a calculat o valoare medie a impactului potențial al datoriilor fiscale suplimentare de 9,8 milioane de euro.

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Are sediul în Olanda și deține proprietăți în 9 țări din regiune. Continuă expansiunea prin programe de dezvoltare dedicate.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri