AcasăACTUALProxenet căutat în toată ţara, găsit de autorităţi. Se dădea drept femeie

Proxenet căutat în toată ţara, găsit de autorităţi. Se dădea drept femeie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un bărbat de 27 de ani din București, urmărit pentru o condamnare penală cu executare, a fost prins la Cluj-Napoca, unde exploata sexual o femeie pe care o obliga să se prostitueze. Individul publica anunțuri pe internet și discuta cu potențialii clienți folosind un program pentru a-și distorsiona vocea ca să pară femeie.

Bărbatul, domiciliat în Bucureşti, are 27 de ani şi era urmărit de poliţişti după ce a fost condamnat la un an de închisoare pentru infracţiuni rutiere. Miercuri, în baza unor informaţii conform cărora individul se ascundea în judeţul Cluj, unde era proxenet, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au făcut două percheziţii domiciliare, la imobilele deţinute de suspect.

În unul dintre ele l-au găsit pe bărbat, care se întreţinea exploatând sexual o femeie. El posta anunţuri prin care racola clienţi, o transporta pe femeie la locurile de întâlnire cu bărbaţii şi chiar folosea un program care îi distorsiona vocea, pentru ca, în discuţiile cu cei interesaţi, să pară că este femeie.

„Din cercetările poliţiştilor a reieşit că, în perioada ianuarie – octombrie 2023, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituţiei de către o femeie, de 37 de ani. În fapt, bărbatul ar fi închiriat apartamente, pentru a le pune la dispoziţia femeii, în scopul practicării prostituţiei, ar fi distribuit pe diverse site-uri web anunţuri referitoare la oferirea de servicii sexuale ale acesteia şi ar fi intermediat legătura cu diverşi clienţi. În timpul interacţionării cu persoanele interesate, acesta ar fi utilizat o aplicaţie pentru distorsionarea vocii, fiind simulată vocea unei femei”, a transmis IPJ Cluj.

În cadrul anchetei, poliţiştii au mai stabilit că femeia era bătută de suspect pentru a o determina să continue să se prostitueze.

„În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Cluj-Napoca, au fost descoperite şi ridicate 8 telefoane mobile, un plic cu substanţă pulverulentă, albă şi 3.200 de lei. În baza probatoriului administrat, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, la expirarea măsurii fiind încarcerat, în baza mandatului de executare a pedepsei”, precizează sursa citată.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri