AcasăPOLITICĂPSD Olt a stabilit candidatul pentru Primăria Traian

PSD Olt a stabilit candidatul pentru Primăria Traian

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Marian Negrilă este candidatul PSD Olt pentru Primăria comunei Traian.

Social-democraţii au anunţat joi, pe pagina oficială de Facebook, că Marian Negrilă va fi candidatul PSD Olt pentru postul de primar al comunei Traian.

„Experiența sa administrativă, acumulată în cele patru mandate ca primar, validează alegerea noastră pentru dezvoltarea comunei Traian. Marian Negrilă și-a exprimat angajamentul față de echipa PSD Olt, adoptând o abordare bazată pe dialog, echilibru și, mai presus de toate, pe viziunea pentru viitorul comunei Traian”, arată PSD.

În prezent, Marian Negrilă este consilier local, dar aer o bogată experineţă în administraţia publică locală fiind anterior primar al localităţii timp de mai multe mandate, până în 2020.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri