AcasăPOLITICĂPSD Olt a stabilit candidatul pentru Primăria Valea Mare

PSD Olt a stabilit candidatul pentru Primăria Valea Mare

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

PSD Olt a stabilit candidatul la Primăria Valea Mare, în persoana tânărului inginer Gabriel Dragnea.

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a PSD Olt. Gabriel Dragnea face echipă cu actualul viceprimar Vergică Militaru.

„Gabriel Dragnea a primit astăzi girul PSD Olt pentru a fi candidatul nostru la primăria Valea Mare, prin consultarea organizaţiei locale, la care au participat consilierii locali Ilie Ilie, Vişan Ilie, Preda Emil, Dragomir Ilie, Găină Vasile, Sandu Constantin, Maican Marian, preşedintele TSD Valea Mare, şi Ion Daniel Marian.

Acesta va face echipă cu actualul viceprimar Militaru Vergică, iar Uniţi pentru Valea Mare vom reuşi să continuăm parcursul modernizării comunităţii locale.

Cu dedicarea şi competenţele noastre, sprijinul dumneavoastră şi susţinerea necondiţionată din partea echipei politice şi administrative a PSD Olt, proiectele de dezvoltare vor deveni realitate”, transmit social-democraţii.

Primarul din Valea Mare, Daniel Iancu, a decedat la finalul anului trecut, fiind răpus de o boală necruţătoare.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri