AcasăPOLITICĂPSD Olt face publice primele sondaje făcute la Scorniceşti. Al doilea mandat...

PSD Olt face publice primele sondaje făcute la Scorniceşti. Al doilea mandat al liberalului Daniel Tudor, în pericol

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Candidatul PSD la Primăria Scorniceşti, consilierul local Ionuţ Pîrvu, stă foarte bine în măsurătorile sociologice având şanse mari să-şi adjudece lupta electoral de anul viitor.

Deputatul PSD Olt Marius Iancu a declarat, la emisiunea „Reporter 24” de luni, că Ionuţ Pîrvu este dat ca favorit de sondaje pentru a câştiga Primăria Scorniceşti.

Marele pierzător este primarul în funcţie, prim-vicepreşedintele PNL Olt Daniel Tudor (foto).

Iancu a adăugat că şi candidatul de la Bărăşti, localitate tot din zona de nord a judeţului, candidatul PSD este bine cotat.

„La Scorniceşti mai e un an de mandat. Cred că ştiţi cum este oraşul, este la fel. Acolo vrem să punem un primar PSD, pe Ionuţ Pîrvu. Este un candidat care a crescut foarte mult. Avem şi studii sociologice, sondaje, avem toate şansele să câştigăm. Sondajele sunt pozitive pentru noi.

Şi la Bărăşti am anunţat candidatul, pe Ionuţ Roşianu, un tânăr bătăios, un fermier. Am făcut măsurători şi acolo. Ne batem şi acolo.

Este un an greu, avem mult de lucru la anul şi nu ne îmbătăm cu apă rece, dar ăstea sunt obiectivele noastre”, a declarat Marius Iancu.

„Toţi primarii PSD vor fi candidaţi”

Deputatul Marius Iancu a mai afirmat că toţi cei 100 de primari pe care PSD Olt îi are în acest moment vor fi candida din partea formaţiunii pentru un nou mandat.

„Toţi primarii PSD vor fi candidaţi. PSD-ul nu schimbă primarii în funcţie. Nu ştiu dacă v-aţi uiat în istoric, un primar de la PSD nu mai candidează, dacă el decide acest lucru. Nu se schimbă primarii”, a declarat Marius Iancu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri