AcasăACTUALPSIHO CENTER Slatina, servicii specializate în psihologia adulţilor şi copiilor

PSIHO CENTER Slatina, servicii specializate în psihologia adulţilor şi copiilor

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Copiii cu afecţiuni din spectrul autist au la dispoziţie Centrul de servicii specializate în psihologia adulţilor şi copiilor „PSIHO CENTER”, situat pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina.

Printre serviciile oferite de Psiho Center se numără:

  • evaluare psihologică,
  • consiliere psihologică,
  • terapie ABA (Analiza Aplicată a Comportamentului),
  • evaluare logopedică,
  • fişă de evaluări, fişe psihologice.

„Centrul este deschis de anul trecut, din luna august, şi oferim servicii de terapie ABA, terapie ocupaţională, terapie educaţională, evlauări, dar şi logopedie. Ca specialişti, suntem psihilog, asistent social, terapeut educaţional şi pedagog recuperare. Copiii vin la noi, în primul rând, la evaluare, sunt trimişi pentru psiho-diagnostic. După ce sunt consultaţi de un psihiatru, revin la noi şi în funcţie de diagnostic, începem terapia.

Terapia ocupaţională începe cu terapia ABA, care este pentru copiii cu autism, cu ADHD. Ne duce apoi pe partea de logopedie, pentru că sunt conectaţi indicii care ţin de toate genurile de terapii. Facem şi logopedie, concret, pe partea de recuperare pentru afazie, dislexie, pentru cei care sunt mai puţin afectaţi şi sunt mai mari şi deja încadraţi în mediul şcolar”, explică Nicoleta Iatagan, psiholog în cadrul Centrului.

Ea a explicat că o şedinţă cu cei mici durează minimum o oră şi patruzeci de minute.

„Şedinţele de ABA se fac, în principiu, zilnic pentru cei care sunt non-verbali. Când încep cu partea de vorbire, deja scădem şedinţele. Dar, în principiu, pentru cei cu autism trebuie minimum trei şedinţe pe săptămână, logopedie – două şedinţe pe săptămână. O şedinţă are o oră şi 40 de minute”, a adăugat psihologul.

De serviciile PSIHO CENTER beneficiază pacienţi din tot judeţul Olt.

blank

 

Date de contact:

  • telefon 0741.113.898
  • bulevardul A.I. Cuza, bl. D12
  • program: 10.00-19.00, de luni până vineri
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri