AcasăACTUALRareş Bogdan, DERAPAJ la Iaşi: ”Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne...

Rareş Bogdan, DERAPAJ la Iaşi: ”Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Liberalii au făcut astăzi, în debutul campaniei electorale, o serie de declaraţii la Iaşi. Printre cei care au vorbit s-a numărat şi prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, care a spus că liberalii trebuie să se mobilizeze la alegerile prezidențiale pentru a-l scoate președinte pe Nicolae Ciucă. Candidații PNL la Iași au dosare penale pentru corupție: Mihai Chirica la Primărie și Costel Alexe la Consiliul Județean. 

”Ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România”, a spus el, potrivit News.ro. ”Pentru a avea o şansă, pentru a ne bate, trebuie să scoatem cel mai bun scor la alegerile de pe 9 iunie. Ăla este trambulina, ăla este momentul cheie pentru noi, pentru a ne propulsa liderul”, a mai spus el.

Rareş Bogdan a declarat că, după alegerile din 9 iunie, urmează doar trei zile de odihnă şi vor intra în ”cea mai importantă campanie”.

”Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România. 29 septembrie, vot. Nu dormim, numărăm şi pe 30 anunţăm preşedintele României care trebuie să fie tot un liberal, exact cum am avut în ultimii 10 ani de zile, pe preşedintele Nicolae Ciucă”, a completat prim-vicepreşedintele PNL.

El a precizat că îşi doreşte să îşi mai facă o poză în Biroul Oval, însoţindu-l pe noul preşedinte Nicolae Ciucă.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri