AcasăACTUALRăzbunare plătită scump. Ce a păţit un tânăr care şi-a îmuşcat prietenul...

Răzbunare plătită scump. Ce a păţit un tânăr care şi-a îmuşcat prietenul cu un pistol de airsoft

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un tânăr din Argeş se va gândi de două ori înainte de a acţiona la nervi pe viitor. Acesta s-a ales cu dosar penal, o amendă usturătoare şi cu o armă de jucărie confiscată. 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, duminică, de către cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Costești cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani ar fi fost împuşcat. Victima, din localitatea Căldăraru, a fost transportată la o unitate medicală cu leziuni la membrul inferior drept.

După stabilirea aspectelor preliminare, din care a rezultat că leziunile pe care le prezenta cel în cauză au fost create de proiectile tip bilă din plastic, fiind create de un cunoscut al persoanei vătămate, în cursul nopții precedente, polițiștii s-au mobilizat pentru identificarea și depistarea deținătorului armei, precum și a obiectului vulnerant.

Astfel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, împreună cu echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești, s-au mobilizat pentru identificarea și depistarea acestuia.

După stabilirea identității, prin cooperarea între structurile de poliție, bărbatul în cauză a fost depistat de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, împreună cu polițișii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

„Din verificările efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză, de 28 de ani, din Pitești, l-ar fi împușcat pe tânărul de 22 de ani pe fondul unei stări conflictuale spontane, cu un pistol de tip airsoft, armă neletală, ce nu este supusă autorizării”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Ca urmare a celor constratate, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, până la acest moment nefiind formulată plângere prealabilă.

Totodată, bărbatul de 28 de ani a fost sancționat contravențional conform Legii 295/2004 privind armele și munițiile, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea pistolului folosit la săvârșirea faptei.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri