AcasăACTUALRazie de amploare în cluburile din Slatina

Razie de amploare în cluburile din Slatina

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Peste 150 de polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova au organizat în week-end o acțiune de amploare în cluburile și localurile de noapte din Slatina.

Oamenii legii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, comerțului ilicit și abaterilor la regimul rutier. „În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale, dintre care 25 pentru încălcarea normelor privind ordinea și liniștea publică, 67 pentru nerespectarea legislației rutiere și 25 pentru încălcarea prevederilor privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 35.341 de lei”, au anunțat reprezentanții IPJ Olt.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri