AcasăACTUALReţinut după ce a fost prins în flagrant luând mită în schimbul...

Reţinut după ce a fost prins în flagrant luând mită în schimbul subiectelor de la examenul de asistenţi medicali

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Caracal, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive, după ce a fost prins în flagrant primind mită de la un alt bărbat, din Fărcaşele, pentru angajarea fiicei celui din urmă pe un post de asistent la Spitalul Slatina.

Procurorii spun că, în cursul lunii aprilie 2019, bărbatul din Fărcaşele i-a dat respectivului sumele de 500 euro şi 1.000 lei, în vederea faciltiării angajării fiicei sale, pe un post de asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

În schimbul sumelor de bani, inculpatul i-a predat denunţătorului două seturi de subiecte ce urmau a fi extrase la proba scrisă, respectiv proba orală, a concursului pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical.

În seara zilei de 2 iunie,  bărbatul din Fărcaşele a fost contactat de către inculpat, cerându-i să se întâlnească a doua zi, pentr a-i da o altă suma de bani, respectiv 1.000 lei, inculpatul fiind surprins în flagrant la data de 3 iunie, în timp ce primea banii de la martorul denunţător. La acţiune au participat procurori ai Parchetului Olt, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciului Criminalistic, dar şi de la Brigada de Operaţiuni Speciale Craiova.

Prim-procurorul Parchetului Slatina, Anca Anuţa, a declarat că bărbatul nu era angajat al Spitalului Slatina.

„Nu are nico legătură cu Spitalul Slatina. El a lăsat să se creadă faptul că ar avea o influenţă în spital şi că poate obţine subiectele pentru examenul respecitv“, a declarat procurorul.

În cursul zilei de astăzi, urmează ca inculpatul să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri