AcasăACTUALRută ocolitoare pentru maşinile care vin dinspre Craiova spre Slatina

Rută ocolitoare pentru maşinile care vin dinspre Craiova spre Slatina

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Traficul rutier pentru maşinile mici a fost deviat de autorităţi, în zona Podului Olt de la Slatina, din cauza unor lucrări care se desfăşoară la carosabil pe drumul naţional DN 65.

Potrivit unei informări remise de IPJ Olt, ruta alternativă pentru maşinile care vor să intre în Slatina dinspre Craiova este prin comuna Slătioara: drumul național DN65 – drumul județean DJ 677 – drumul comunal DC 90 A – strada Banului – strada Văilor –  strada Artileriei – strada Cireașov (din municipiul Slatina) – Drumul Național 65.

„Echipaje ale poliției rutiere sunt prezente în intersecții pentru dirijarea și fluidizarea traficului rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Alexandra Dicu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri