AcasăACTUALS-a răzgândit rapid: Fostul procuror-şef antimafie s-a retras din PNL Olt, la...

S-a răzgândit rapid: Fostul procuror-şef antimafie s-a retras din PNL Olt, la nici 24 de ore de la înscrierea în partid

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Fostul şef al DIICOT Olt, procurorul Alexandru Dragomir, acum pensionat, s-a retras din PNL Olt la nici o zi după ce organizaţia condusă de deputatul Gigel Sorinel Ştirbu anunţa înregimentarea fostului magistrat, pe pagina oficială de Facebook.

Mai mult, PNL Olt a postat marţi şi o fotografie cu Alexandru Dragomir şi Gigel Sorinel Ştirbu, acesta din urmă anunţând primirea în partid a fostului procuror anti-mafie.

„Începând de astăzi, domnul Dragomir Alexandru, fostul Procuror-Șef al DIICOT pe Județul Olt, a ales să se alăture echipei liberale, împărtășind crezul că împreună suntem mai puternici în lupta pentru salvarea județului din ghearele celor care îl conduc de 34 de ani!”, transmitea PNL Olt.

Miercuri, la nici 24 de ore de la postare, l-am contactat telefonic pe fostul magistrat. Acesta a precizat că a revenit asupra deciziei

„Vă aduc la cunoştinţă că am revenit asupra acelei decizii cumva neaprofundate. Am adus şi la cunoştinţa partidului şi sunt în măsură să vă comunic că nu sunt înregimentat politic şi că am adus la cunoştinţă retragerea acelei adeziuni. Aşa că nu mai e de actualitate. A fost o decizie personală şi în sensul luării şi al renunţării. Nu consider că trebuie să mă implic în a desfăşura o astfel de activitate”, a declarat Alexandru Dragomir.

Totodată, el a declarat că le-a transmis liberalilor să retragă de pe Facebook fotografia în care apare cu Gigel Sorinel Ştirbu.

„Le-am transmis să retragă acea fotografie de care am fost conştient că se realizează, dar nu am fost consultat şi la postarea ei. Le-am comunicat acest aspect”, a mai spus fostul procuror.

Între timp, fotografia a fost ştearsă de pe Facebook.

Alexandru Dragomir a ieşit la pensie în noiembrie 2022. Alexandru Dragomir Dragomir se afla la conducrea DIICOT Olt din anul 2019. Anterior, pentru o scurtă perioadă, în anul 2017, a mai ocupat funcţia de conducere a Biroului Teritorial al Parchetului Anti-Mafie.

Dragomir, în vârstă de 52 de ani, este procuror din 1997, timp în care a activat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, până în 2000, apoi în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

În 2007 a ocupat funcția de prim-procuror adjunct în cadrul acestei unități de parchet, iar din iunie 2008 este procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri