AcasăACTUALS-a reluat activitatea feribotului Oryahovo – Bechet, la Dunăre

S-a reluat activitatea feribotului Oryahovo – Bechet, la Dunăre

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Activitatea feribotului care deservește linia Oryahovo – Bechet, la Dunăre,  întreruptă de aproape o lună din cauza nivelului scăzut al fluviului, va fi reluată de miercuri.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dolj, decizia a fost luată în urma unei prognoze pozitive în ceea ce priveşte debitul fluviului.

„Feribotul va fi operațional din dimineața zilei de 31 august. Decizia a fost luată în baza unei prognoze pozitive de o săptămână a Agenției Executive pentru Explorarea și Întreținerea Fluviului Dunărea. Alte modificări vor fi anunțate în timp util”, transmite Prefectura Dolj.

Feribotul de la Bechet este preferat de mulţi turişti care aleg să-şi petreacă vacanţa în Bulgaria sau în Grecia. În perioada în care acesta n-a funcţionat, s-a ocolit pe la Giurgiu sau Calafat.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Ferma gard în gard cu baza NATO de la Deveselu unde semănatul se face fără arătură. Beneficiile agriculturii conservative

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri