AcasăADMINISTRAŢIES-a semnat contractul de finanaţare pentru Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu

S-a semnat contractul de finanaţare pentru Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Contractul de finanţare a proiectului tehnic şi studiului de fezabilitate pentru Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a fost semnat.

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, finanţarea este asigurată din fonduri europene în valoare de peste 27 milioane lei.

„Am semnat astăzi contractul pentru finanțarea din fonduri europene a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru Drumul Expres Craiova -Târgu Jiu. Valoare angajamentului din POIM (2014 -2020) este de 27,5 milioane de lei. Este un pas important pentru proiect deoarece arată decizia Comisiei Europene de a finanța și construcția acestui drum de mare viteză”, a transmis Grindeanu.

CITEŞTE ŞI: Drumul Expres, aproape de finalizare între Balş şi Slatina

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri