AcasăACTUALSalariați ai Parlamentului și CCR au văzut ca GRATIS concertul Bon Jovi

Salariați ai Parlamentului și CCR au văzut ca GRATIS concertul Bon Jovi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Sute de salariați ai Parlamentului și ai Curții Constituționale au văzut, duminică seară, gratis, concertul Bon Jovi, din curtea Palatului Parlamentului.

Nu mai puțin de 50.000 de oameni care au participat la acest concert au plătit între 230 de lei și 2.400 de lei pe bilet pentru a asculta live Bon Jovi. În acest timp, angajații Senatului, ai Camerei Deputaților și ai CCR au profitat de faptul că au acces să intre în Casa Poporului și au văzut pe gratis concertul.

Un video postat pe Facebook de Oana Gheorghiu, vicepreședinte al ONG-ului „Dăruiește viață” (organizație care ridică în București, în locul statului român, un spital public pentru tratarea copiilor bolnavi de cancer), arată cum o coloană formată din sute de mașini părăsește curtea casei Poporului, duminică seară, după ce concertul Bon Jovi s-a terminat.

„Aceste zeci de mașini ies din Curtea Parlamentului, după concertul Bon Jovi. Am întrebat un jandarm ce fel de bilet era necesar pentru a avea acces gratuit cu mașina și super poziție la concert. Să fii trecut în tabel, mi-a spus. Nesimțirea politicienilor e fără limite, căci nici măcar un bilet la concert nu plătesc și nici cu prostimea nu vor să se amestece.

Mă întreb în ce țară, Pralamentul e folosit pentru a vedea moca un astfel de concert? Jandarmeria Română trebuie să explice situația acestui eveniment organizat în Curtea Parlamentului, cu resurse publice”, a scris Oana Ghoerghiu, pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/oana.gheorghiu.58/videos/2434951206528286/

newsweek.ro

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri