AcasăACTUALŞapte persoane au ajuns la spital după ce într-un bloc s-a semnalat...

Şapte persoane au ajuns la spital după ce într-un bloc s-a semnalat miros de clor şi monoxid de carbon. Poliţia a deschis o anchetă

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Poliţia Ilfov a deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă după ce, la un imobil din Chiajna, a fost semnalat miros de clor şi monoxid de carbon. Locatarii au fost evacuaţi, şapte dintre aceştia fiind transportaţi la spital.

”La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 13:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112, cu privire la faptul că la o adresă de pe strada Gladiolelor din Chiajna se simte miros de clor şi monoxid de carbon. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Chitila precum şi echipaje din cadrul ISUBIF care au procedat la evacuarea locatarilor în zona stradală, adiacentă imobilului”, a anunţat, marţi, IPJ Ilfov.
De asemenea, acolo au ajuns reprezentanţi din cadrul SCBRN şi Distrigaz pentru efectuarea activităţilor din competenţă.
Şapte persoane au primit îngrijiri de la echipajele medicale, după care au fost transportate la unităţi sanitare pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
”În cauză, poliţiştii au deschis un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Buftea”, a precizat Poliţia Ilfov.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri