AcasăACTUALŞarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila a fost dusă într-o zonă cu vegetaţie. De la începutul anului, jandarmii din Mehedinţi au avut 23 de astfel de intervenţii.

”O femeie din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi, a solicitat marţi, 11 iunie a.c., sprijinul jandarmilor apelând numărul de urgenţă 112, după ce a relatat faptul că un şarpe se află în garajul acesteia. În scurt timp, jandarmii au ajuns la adresa indicată, observând în garaj, ascuns după nişte cutii, un şarpe neveninos, în lungime de peste un metru şi jumătate”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

Reptila a fost ridicată cu dispozitivul din dotarea jandarmilor şi, ulterior, îndepărtată într-o zonă cu vegetaţie.
De la începutul anului, jandarmii au intervenit în 23 de situaţii pentru îndepărtarea şerpilor.
Jandarmii le recomandă cetăţenilor care se confruntă cu situaţii similare să nu se apropie de şerpi, să nu intre în panicǎ şi să solicite sprijinul autorităţilor prin apelul numărului unic de urgenţă 112, în vederea îndepărtării pericolului.
Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri