AcasăACTUALŞarpe scos cu jandarmii dintr-o secţie de votare din Dolj (VIDEO)

Şarpe scos cu jandarmii dintr-o secţie de votare din Dolj (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Incident neobişnuit într-o secţie de votare organizată în incinta unei grădiniţe din Dolj. Oamenii au cerut ajutorul jandarmilor după ce au găsit în secţie un şarpe.

„În urma unui apel primit prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova au fost solicitate astăzi să intervină la Grădinița din satul Corlate, județul Dolj, în proximitatea secției de votare numărul 384, după ce un șarpe a fost observat în clădire. Ajunși la adresa indicată, jandarmii au reușit să captureze șarpele, pe care ulterior l-au eliberat în mediul natural, nefiind pusă în pericol nicio persoană.

Reamintim cetățenilor importanța de a anunța autoritățile competente în cazul unor situații similare și de a nu se apropia pentru a fotografia sau îndepărta pe cont propriu reptilele”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dolj.
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri