AcasăACTUALŞase percheziţii după ce un fost ofiţer SRI a rămas fără pistol

Şase percheziţii după ce un fost ofiţer SRI a rămas fără pistol

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Şase percheziţii au avut loc joi în judeţul Ilfov după ce, în urmă cu aproape două săptămâni, un bărbat din Voluntari a reclamat la poliţie că persoane necunoscute i-au furat din casă un pistol letal şi peste 20 de cartuşe şi bijuterii.

”La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au desfăşurat 6 percheziţii la domiciliile a 4 persoane, într-un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, poliţiştii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, pentru cercetări”, anunţă IPJ Ilfov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţii Acţiuni Speciale din cadrul IGPR,  Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, poliţişti criminalişti şi poliţişti de la subunităţile de poliţie din cadrul IPJ Ilfov.
La data de 6 ianuarie, în jurul orei 19:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri