AcasăPOLITICĂScandalul filmuleţelor erotice cu prefectul Mario De Mezzo: Un jurnalist a fost...

Scandalul filmuleţelor erotice cu prefectul Mario De Mezzo: Un jurnalist a fost chemat să dea cu subsemnatul la Poliţie (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Ziaristul George Radu, proprietarul publicaţiei „Ţinta”, a fost chemat la poliţie în dosarul filmuleţelor erotice cu prefectul Mario De Mezzo, despre care acesta din urmă spune că i-au fost sustrase din laptop.

Informaţia a fost făcută publică chiar de George Radu, pe canalul său de Tiktok.

„M-a implicat pe mine într-un dosar în care el a făcut o plângere la poliţie că i-a fost spart laptopul (…) Mă găsişi pe mine marele IT-ist? (…) Am primit – aceasta este citaţia – de la poliţie că trebuie să mă prezint. Practic, este vorba despre un dosar de sustragere de informaţii cibernetice. Eu? Eu, marele IT-ist…”, a transmis jurnalistul.

@georgeradu1962 #Mascariciul #delimano #demezzo #pnl #pnlolt #prefecruraolt #olt #slatina #vatafii #prefectinblugi #amvenit ♬ sunet original – George Radu

Prefectul de Olt, Mario De Mezzo, acuză că laptopul său a fost accesat, iar mai multe imagini, inclusiv unele de conținut intim, au ajuns în spațiul public. Aceste imagini, care au început să apară pe 5 octombrie 2023, includ și fotografii cu vicepreședintele PNL, Gigel Știrbu, susținător al lui De Mezzo și implicat în numirea acestuia în funcția de prefect.

Fotografiile îl arată pe Știrbu într-o vacanță în Mexic, îmbrăcat lejer și fumând, iar în articole se sugerează că acestea provin de pe dispozitivul electronic al prefectului. Cu toate acestea, Mario De Mezzo a declarat într-o intervenție televizată că nu a avut niciodată acele fotografii cu colegul său de partid.

În setul respectiv există şi imagini video cu o femeie, alături de vocea prefectului, vorbind vulgar.

Imaginile au o vechime de peste zece ani și, potrivit declaraţiei lui De Mezzo pentru Adevărul, puteau fi preluate doar de pe laptopul său, fie direct, fie prin accesare de la distanță în momentele în care acesta era conectat la Internet.

Prefectul a mai declarat că nu știe când au fost copiate imaginile, dar a sesizat organele de anchetă pentru a descoperi circumstanțele incidentului.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri