AcasăECONOMIEScandalul primelor de Crăciun exorbitante, la Transelectrica. Presiuni pentru a se afla...

Scandalul primelor de Crăciun exorbitante, la Transelectrica. Presiuni pentru a se afla cine a spus presei

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Scandalul privind acordarea de prime de 300.000 de euro în cadrul Transelectrica a intrat într-o nouă fază: verificarea angajaților, pentru descoperirea celor care au transmis documentele către presă, desfășurarea de interogatorii și note explicative.

Un al doilea director din cadrul companiei a reclamat nereguli și vorbește despre constituirea unui grup infracțional organizat în cadrul Transelectrica.

CITEŞTE ŞI: Nelu Iordache a scăpat de condamnarea de peste 12 ani, în dosarul delapidării companiei Blue Air

Valeriu Mihnea Cercea, manager al Departamentului Contencios, i-a trimis o sesizare directorului general al Transelectrica, Gabriel Andronache, în care relatează că în prima zi de serviciu după întoarcerea din concediul medical a fost interogat de controlorul George Mihai Roventa, în baza unui ordin de serviciu prin care „Directoratul a stabilit să se efectueze verificări cu privire la modul în care au ajuns informații în presă la data de 28.12.2022, în legătură cu primele acordate de angajator”.

Cercea a fost chestionat despre ce a scris pe Whatsapp-ul personal. El susține că doi colegi de serviciu, George Roventa și Ecaterina Stroe, i-au adresat întrebări, unele care priveau chiar viața personală, cu scopul de a afla cum s-au scurs informațiile despre prime spre presă.

Cercea a fost, de altfel, obligat să scrie, de mână, o notă explicativă, în care să relateze ce s-a întâmplat.

articolul pe larg, în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri