AcasăACTUALSe răceşte vremea. Anunţul făcut de meteorologi

Se răceşte vremea. Anunţul făcut de meteorologi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în regiunile vestice şi în zona Carpaţilor Meridionali şi doar izolat în rest, informează ANM.

Valorile termice vor continua sã scadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare pe parcursul zilei când probabilitatea pentru intensificãri ale vântului, averse şi trecãtor descãrcãri electrice va fi ridicatã. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Miercuri

Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va avea temporar înnorãri, iar dupã orele amiezii va creşte probabilitatea pentru averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Joi

Temperaturile vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadã a lunii iulie. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie slabã va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

ÎN ŢARĂ

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în regiunile vestice şi în zona Carpaţilor Meridionali şi doar izolat în rest. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 9 şi 19 grade.

Marţi

Valorile termice se vor situa uşor sub cele caracteristice acestei perioade în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 28 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse ce vor mai avea şi caracter torenţial, trecãtor descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în jumãtatea de sud a ţãrii şi pe arii restrânse în rest. Astfel de fenomene se vor semnala cu precãdere pe parcursul zilei şi vor fi mai intense în Dobrogea şi în sud-estul Munteniei, acolo unde şi descãrcãrile electrice vor fi mai frecvente, iar cantitãţile de apã izolat mai însemnate. Vor fi condiţii de grindinã.

Miercuri

Vremea va fi rãcoroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi descãrcãri electrice dupã-amiaza local în sud şi în zonele de deal şi munte, iar noaptea cu precãdere în sud-est. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Pe suprafeţe mici se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate.

Joi

Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadã a lunii iulie în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi seara când local în zonele de deal şi de munte şi izolat în rest vor fi ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei la munte şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 28 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 6…7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17…18 grade pe litoral.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri