AcasăACTUALSe reabilitează termic Corpul Central al Spitalului Slatina. Investiţie de aproape 10...

Se reabilitează termic Corpul Central al Spitalului Slatina. Investiţie de aproape 10 milioane lei

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Consiliul Judeţean (CJ) Olt va scoate la licitaţie proiectul de reabiliare termică a Corpului Central al Spitalului Slatina, valoarea investiţiei ridicându-se la 9,5 milioane lei.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că reabilitarea termică va fi făcută cu fonduri din bugetul propriu, modernizarea interiorului imobilului fiind finanţată de guvern prin Compania Naţională de Investiţii.

„Reabilitarea termică a corpului central al Spitalului Județean este un proiect pe care o să îl facem din bugetul propriu. Așa cum știți, în interior modernizarea se face prin Compania Națională de Investiții. S-a dat sau urmează să se dea ordinul de începere a lucrărilor. Noi intervenim în exterior și încercăm să îl reabilităm termic, ca în final să avem o clădire reabilitată atât la interior cât și la exterior. Restul clădirilor sunt prinse pe fonduri europene. Am aprobat în trecut indicatorii pentru ele”, a declarat Marius Oprescu.

El a adăugat că proiectul privind reabilitarea termică urmează să fie scos la licitaţie.

„Corpul Central va fi scos la licitație, am aprobat indicatorii, alocăm în ședința următoare o sumă de bani pentru el și o să îl scoatem la licitație. Este vorba despre suma de 9,5 milioane de lei pentru reabilitarea termică a corpului central”, a conchis Oprescu.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri