AcasăACTUALSe vinde: O troiţă aflată la intrarea într-o comună din Olt

Se vinde: O troiţă aflată la intrarea într-o comună din Olt

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un teren din Brebeni pe care există o troiţă, construită de fostul primar al comunei, Florentin Andronie, a fost scos la vânzare, anunţul fiind pus chiar pe poarta locului de cult.

Terenul pe care se află troiţa se află la intrarea în comuna Brebeni dinspre Slatina şi în trecut a aparţinut Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Olt. Locul dedicat creştinismului a fost construit de fostul primar al localităţii, Florentin Andronie, care între timp a devenit şi proprietar al suprafeţei de teren. Ulterior, terenul a trecut pe la mai mulţi proprietari care l-au revândunt pentru că nu puteau edifica vreo construcţie acolo.

Motivul nu este însă existenţa acestei troiţe, ci faptul că pe acel teren trece o conductă de petrol a Conpet SA Ploieşti.

„Terenul a aparţint familiei Andronie care l-a vândut. Cumpărătorii au vrut să construiască o casă şi n-au putut, aşa că l-au revândut. Actualii proprietari vor şi ei să vândă. Terenul aparţinea de SGA, iar în anii ’90 a fost luat de Andronie. Acesta a construit troiţa, ulterior, când era primar. Dar dacă nu s-a putut construi pentru că trece conducta de petrol, a vândut. Nu dau voie cei de la Ploieşti pentru construire”, a declarat primarul comunei Brebeni, Marian Ivan.

Contactat telefonic, proprietarul terenului a explicat că este vorba despre un teren de aproape patru mii de metri pătraţi, preţul de vânzare fiind de opt euro pe metrul pătrat.

În legătură cu troiţa, rămâne la latitudinea cumpărătorului dacă o mai păstrează sau o dărâmă.

„Sunt 3.870 de metri pătraţi. Preţul este la metrul pătrat, opt euro. E cu totul, cu troiţa. Se poate demola, cum consideraţi dumneavoastră. Trece o ţeavă de petrol şi se poate construi la câţiva metri de ţeavă. Deci vă dă autorizaţie”, a afirmat actualul proprietar al terenului.

Anunţul de vânzare este postat şi pe site-ul de specialitate olx.ro, proprietarul arătând că acceptă şi schimb cu garsonieră în Slatina, având disponibilitatea de a oferi diferenţă, acolo unde este cazul.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri