AcasăACTUALSediu nou pentru pregătirea olimpicilor din Slatina

Sediu nou pentru pregătirea olimpicilor din Slatina

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Construcţia unui imobil cu un etaj care va găzdui Centrul Judeţean de Excelenţă Olt a început la Slatina, pe strada Zmeurei.

Potrivit primarului Emil Moţ, investiţia se ridică la 435.480 lei, fără TVA, termenul de execuţie fiind de 12 luni. Sursa finanţării este din bugetul local al Slatinei.

Suprafaţa construcţiei propuse este de 112 metri pătraţi. La parter va funcţiona un birou de informatică şi o sală de documentare, în timp ce la etaj va funcţiona biroul conducerii.

„Primăria Slatina este parte a acestui proiect şi susţine, la rândul ei, performanţa investind în educaţie. Nu ne mulţumim cu promisiuni, strategii şi proiecţii bugetare, ci faceea ceea ce orice administraţie responsabilă ar trebui să facă: găsim resursele financiare şi investim acolo unde est enevoie – în reabilitarea unităţilor de învăţământ, construirea de unităţi şcolare, cum este cazul Centrului de Excelenţă, grădiniţe şi creşe moderne, renovarea bazelor sportive. Rezulatele obţinute de elevi ne-au surprins de fiecare dată şi sunt motivaţia noastră pentru a face şi mai mult şi a ţinti mai sus”, a declarat Moţ.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri